kundtjanst@vinlagret.se
Upptäck våra fria företagsleveranser!
  • 0
kundtjanst@vinlagret.se
Upptäck våra fria företagsleveranser!
  • 0
Upptäck våra fria företagsleveranser!
kundtjanst@vinlagret.se

Workplace

Vinlagret har flera populära erbjudanden för företaget och arbetsplatsen, vi erbjuder bland annat fri leverans till anställda på samma adress, något som alla tillsammans med miljön vinner mycket på.

Event

Presenter

Leveranser

Event: Tillsammans med Vinlagret kan man på arbetsplasten anordna vinprovningar, after-work, julfest eller kanske en minnesvärd avslutningsfest.

Hur fungerar det? Man utser en ansvarig som gör beställningen och vi levererar fraktfritt till företagsadressen. Vinlagret kan även erbjuda sommelier service vid efterfrågan. Kontakta gärna oss för idéer och val av viner:  

workplace@vinlagret.se 

Presenter: Vi skräddarsyr giveaways, sommar och julpresenter samt företagsgåvor. Vinlagret kan tillsammans med Gastronomic Cargo erbjuda vin och gourmet presenter som passar alla företag och tillfällen, gåvor kan vara med eller utan alkohol i alla prisklasser. Se exempel på våra mycket uppskattade presentboxar. För mer information: 

workplace_presenter@vinlagret.se 

Leveranser: Att leverera till företagsadresser har blivit en stor succé, en idé som är en verklig win-win lösning för våra kunder, oss och inte minst miljön. 

Hur fungerar det? En utvald person på företaget kontaktar oss och vi skickar en kod via email som vid order och betalning ger fri frakt till alla anställda. För mer information: 

workplace_fraktfritt@vinlagret.se