kundtjanst@vinlagret.se
Upptäck våra fria företagsleveranser!
  • 0
kundtjanst@vinlagret.se
Upptäck våra fria företagsleveranser!
  • 0
Upptäck våra fria företagsleveranser!
kundtjanst@vinlagret.se

Om Vinlagret

Behöver vi verkligen två tusen sorters vin att välja på?

På Vinlagret fokuserar vi på ett färre antal viner men med bästa möjliga kvalitet om man ser till  region, druvor och generell konkurrens i Sverige. Vi jämför även våra priser och produkter med Systembolaget som mycket få andra näthandlare kan eller vill göra.

För att kunna hålla bästa pris på ett flertal kvalitetsviner så jagar vi ständigt nya partier från producenter, grossister och agenter runt om i Europa.

Vi ligger på mycket mindre lager än de flesta andra och vi saluför färre sorter. Vi optimerar även frakterna genom vårt lager i Frankrike och levererar gärna till grupper som beställer tillsammans. Vi accepterar även Swish betalningar som är billigare än många kreditkort/bankkort. Allt för att kvalitet och pris ska vara marknadsledande i Sverige.

Läs mer och gratis gruppleverans här >>

Vår idé 

Vi lyssnar mycket på lokala experter och försöker hitta regionala viner som verkligen representerar sitt område ”terroir” på bästa sätt. 

Som oberoende handlare köper vi våra viner direkt från producenter, större grossister och exportörer utan några avtal och regler, vilket gör att vår smak får bestämma fullständigt över vad vi erbjuder våra kunder.

Vi jobbar hårt på att hitta miljövänliga och kostnadseffektiva leveranssätt, att dricka och äta gott ska vara hållbart, då smakar allt lite bättre.

Vi är först med flera olika alternativa gruppleveranser som gör att vi kan kapa bort hundratals utkörningar per år. Kunder tjänar tid och pengar och miljön vinner otroligt mycket på dessa nya lösningar.

Vi är med våra vinerbjudanden säkra på att våra kunder kommer att dricka bättre vin för sina pengar men inte mer alkohol generellt. Vi vet också att miljön gillar våra leveranser, det tillsammans gör Vinlagret.se unikt och helt enkelt ett trevligare alternativ att handla ditt vin från. 

Team Vinlagret