Scandeat älskar vi Spanska viner!

Med nytt kontor i Madrid och huvudfokus på handel med Spanska viner sedan sju år, vill vi nu dela med oss av vår mat- och dryckeskunskap och ge fler privatkunder möjligheten att upptäcka, beställa och prova mer Spanska kvalitetsviner. Vi har besökt hundratals bodegor och provat tusentals viner och kommer tillsammans med väl utvalda producenter att erbjuda vinälskare i Sverige de absolut bästa och mest prisvärda vinerna som vi någonsin provat.

Med stor enthusiasm och ansvar väljer vi ut de viner som kommer att finnas för beställning från vårt lager i Spanien, vinerna kan beställas här på www.vinlagret.se och vi levererar en gång per månad.

Vi ser det som ett förtroende när vi säger “några av de absolut mest prisvärda Spanska vinerna” till våra kunder. Vi bygger våra rekommendationer inte bara på egna provningar utan även på lokala och internationella experters betyg, så när du väljer ett vin från vårt lager så kan du vara säker på att det är ett av de bästa från sin region och med den typ av råvaror (druvor) som använts. Vi hoppas att våra erbjudanden kommer ge många fler vinälskare möjligheten att spara både tid och pengar när man vänder blicken mot Spanien för sitt nästa vinval.

Club Terra Ibérica

Upptäck Sveriges nya vinklubb! Vi kommer att erbjuda unika vinprenumerationer som bara kan beställas från oss med viner som vi anser tillsammans utgör nordens bästa och mest kompletta Spanska vinlista. Vi kommer att bjuda in till event i både i Sverige och Spanien, skapa video vinprovningar och intervjuer med de mest intressanta producenterna, de stora och kända, men även små familje bodegor som de flesta inte ens visste fanns, men som producerar otroligt prisvärda viner.

Bli medlem i Terra Ibérica idag och upptäck guldkornen av Spaniens vinvärld redan imorgon!

Ladda ner Terra Ibérica broschyr

 

Team Scandeat